See Aucklandi paar ei kahetse renoveerimisega tegelemist

Nagu paljud enne neid, arutas see Aucklandi paar aastat enne renoveerimistööde alustamist aastaid selle üle, kas jääda või müüa. Nüüd, kui tolm on armunud, räägivad nad meile, miks see oli seda väärt

Kohtume ja tervitame

Grant Leslie, ehitaja, Stephanie Creagh, fotograaf, Frankie, 13 ja Otis, 11, lisaks koer Chloe.

Probleem

  • Kodu oli väike ja tundis end kramplikult.
  • Panipaigad olid piiratud.
  • Majas oli vaid üks eluruum ja üksik WC.

Lahendus

  • Köök-söögituba ja salong vahetati ümber, et ruumi paremini kasutada ja ühendada välialadega, luues avaruse tunde.
  • Kuuma vee silinder eemaldati ja kapp paigutati uuesti ladustamiseks. Uus lisandus sisaldab helde sisseehitatud salvestusruumi.
  • Garaaž lammutati ning selle asemele ehitati uus autokatus ja teine ​​eluruum koos komplektiga ja pesuruumiga.

Uued algused

Pärast 13 aastat nende 100-ruutmeetrises kodus Aucklandi Mangere sillal teadsid Stephanie Creagh ja Grant Leslie, et vajavad rohkem ruumi enda ja oma kahe poisi jaoks. Pärast turu küürimist leidis Stephanie maja, mis neile maantee ääres meeldis, kuid kahjuks olid need ülehinnatud.

Üleeile seisis paar silmitsi reaalsusega: nad said raisata viljatuid kuusid suurema kinnisvara otsimisel, leides vaid, et nad ei saa seda endale lubada - oksjonipäev. Või võiksid nad proovida töötada sellega, mis neil oli. Nad valisid viimase ja asusid peatselt oma kodu renoveerima.

"Meie eesmärk oli, et pere saaks olla funktsionaalse paigutusega, millel oleks mitu määratletud piirkonda, " räägib Stephanie. "Tahtsime ruumi, mis võimaldaks meil koos olla, aga ka lahus olla, andes lastele iseseisvuse tunde."

Vana paigutus tegi talved väikeses kodus (endises riigimajas) kahe lapse ja koeraga, pigem proovides. Neil oli piiratud laoruum, üks tualett ja köök, mis sisaldas pesu. Kõik see peaks muutuma.

Planeerimine

Paar tegeles Colin Holmes Design'i arhitekt Jonathan Holmesi teenustega. Tööülesandeks oli luua avar, avatud planeeringuga söögi- ja köögitsoon, eraldi elutuba, kaks vannituba, pesuruum, rumpus tuba ja kolm magamistuba, mis kõik sobiksid 170-ruutmeetrisele põrandaplaanile.

Esimese asjana tegi Jonathan küljenduse ümber. Köök ja söögituba vahetasid kohad vana salongiga. See lüliti võimaldas uuel ruumikamal köögi- ja söögitoal ühenduda põhjatekiga, andes perekonnale sise- ja välisvoolu.

“Grant, kaubanduse järgi ehitaja, omandas väga selge nägemuse, kuidas ta soovib meie kodu ehitada, ” ütleb Stephanie. „Plaan oli alati hoida olemasolev jalajälg väike, kuid kasutada ruumi paremaks efektiks. Jonathani tõlgendus lühidalt enam kui selle kohta. "

"Tema idee omada uppunud salong, kus varem oli köök, vaimustas Stephit, " ütleb Grant, "kuna see meenutab sajandi keskpaiga välimust, mis meile mõlemale meeldib." 2015. aasta aprilliks olid ehitustööd hästi käimas. Grant otsustas sellega ise hakkama saada, mis tähendas nädalavahetustel ja pühadel maja peal töötamist ning nädala jooksul tavapärasele töökoormusele kaldumist.

Suur lüliti

Eelmine köögi- ja söögituba oli väike ja lõuna poole suunatud. Need ruumid ehitati põhjaküljele ümber, kus nad saaksid ühendada päikeselise, põhja poole suunatud tekiga, et seal einestada ka välistingimustes, ning nautida ka palju looduslikku valgust. Nendel aladel on nüüd avar tunne ja sisemus tervikuna toimib senisest palju paremini.

Vanast köögist sai uus uppunud puhkeruum, kaheastmelise langusega söögitoast; see den-moodne taganemine on koht, kust pere armastab põgeneda iga õhtu poole. Täiendava elamispinnaga loodi garaaži muutmine täismõõdus rumpusiruumiks, võimaldades poistel omaette ruumi nautida ja sõprade seltsis ülejäänud majapidamist häirimata.

Uue täiendusega ühendab peamaja uue majaga (katusega väliskäik), kus asub ka pesumaja. Kokkupandav seinavoodi rumpus toas ja ensuite tähendab, et see võib kahekordistuda ka külalistetoana.

Sooja, kuiva, efektiivse kodu omamine oli Grantile ja Stephaniele ka põhieesmärk, kuna nad soojustasid kõrgeima spetsifikatsiooni järgi ja paigaldasid soojuspumba, et maja talvel hubane oleks. Nad soovisid musta pealispinnaga välimust, ehkki nad teadsid, et see võib maja suvel soojendada. Selle tasakaalustamiseks pakkus Grant välja pikaajalise katuse, mis oleks värviline Titania, jahutavalt valge.

Ladustamine

Üks Stephanie lemmikloomade vihkajatest vana maja kohta oli ladustamisvõimaluste puudumine. Selle parandamiseks paigaldasid nad parkla taha 2-meetrise ja 5, 5-meetrise hoidla. Nüüd on siin koduks paljudele jalgratastele, lainelaudadele, õngerittidele ja töövahenditele, mis pereeluga nii sageli kaasas käivad. Granti rõõmuks õnnestus neil paigaldada ka õllekülmik. Isegi seinakapis (mis kapi moodi kokku klapib) on selle all sisseehitatud ruum voodipesu jaoks.

Peamajas vahetas paar oma sisemise sooja vee ballooni välise Boschi soojuspumbaga ja muutis silindri kapi hinnalisemaks hoidmiseks. Uues köögis on ka varasemast palju rohkem kappe, et asju hoida.

Viimistlus puudutab

Selle kodu peamine eripära on see, kuidas Stephanie on pehmes kihis värvi, et igas toas avaldus teha. Sidrunkollased köögikapid, särav kunst ja pehme sisustus lisavad kogu majas huvi ja mõõtme. Stephanie trikk värviga kujundamisel on kasutada neutraalset tausta. “Olen alati valgeid seinu armastanud. Leian, et tühi lõuend aitab esitleda kunsti, fotograafiat ja huvitavaid objekte, mida oleme aastate jooksul kogunud, ”räägib ta.

„Oleme alati armastanud kunsti ja eksponeerimist kõike, mis teeb meid õnnelikuks. Pöörame tükke sageli; kui sa täna meie majja tulid, võivad riiulide väljapanekud piltidelt näha hoopis teistsugused! Valged seinad tähendavad, et võime olla vaprad köögi ja pehmete sisustuste värvidega. ”

Diivan on kaetud paabusinisest villasest riidest, mis on valmistatud Inter-weave'ist. Paar Don Mööbli tooli on Pompom Home botaanilises trükis uuesti katnud. Grant ema ostis Taani klubist Otto Larseni söögitoolid ning restaureeris ja kattis uuesti. „Meil on eklektiline segu uutest ja vanadest asjadest, mis paistavad hästi silma neutraalse paletiga. Armastan ideed anda vanale mööblile uus eluasemerent, ”ütleb Stephanie. See eetos on ilmne kogu kodus, kus vintage-leiud ja kaasaegsed tükid puhkavad rõõmsalt kõrvuti.

Galerii | 13 fotot
Vaata rohkem sellest kodust siin

Kodu peegeldab ka Stephanie armastust roheluse ja taimede vastu. "Ma kasvasin Titirangis põõsastiku ümbritsetud, nii et ma armastan rohelust, kuid põõsas Mangere sillal ei tööta - siin on see liiga kuiv, " räägib ta.

“Proovime subtroopilist pilku. Lõunapoolne piirdeaed oli kaheksa kuud tagasi haljastatud ja see läheb hästi. Ja toataimi ei või kunagi olla liiga palju - aeglaselt loome linnadžungleid! ”

Lihtne elamine

Perekond on nüüd oma valminud kodus olnud juba üle aasta ja tunnevad rõõmu remondist. Kõik ruumid olid hoolikalt läbi mõeldud ja kohandatud vastavalt nende elustiilile, nii et kodus on tõeliselt lihtne elada. Paigutuse ümberkorraldamisega loodud lisaruum on teinud meeleoluka tuule, samas kui puhkeruum ja rumpus pakuvad võimalusi põgeneda ja seisakuid nautida, kas koos või eraldi.

"Meenutada, kuidas maja varem välja nägi, ja võrrelda seda praeguse väljanägemisega on väga rahuldust pakkuv, " ütleb Stephanie. „Grant töötas projekti nimel väsimatult ja tema tähelepanu detailidele kajastub ka tulemustes - maja on lihtsalt nii hästi ehitatud. Me ei muudaks selles asja. "

Sõnad: Esther Gordon. Fotograafia autor: Helen Bankers.

Jäta Oma Kommentaar

Please enter your comment!
Please enter your name here